Kam na koloběžku v Praze a okolí?

Ahoj ‘Pražáci‘, máte nějaké zajímavé tipy na koloběžku po Praze, či jejím blízkém okolí? Budu na pár týdnu na okraji hlavního města a tak bych si rád projel nějaké zajímavé trasy. Kolosvět radí (moje trasy) následující …

Koloběžkování po Praze:
* samozřejmě koloběžkování historickým centrem - koloběžka ve
městě je naprosto ideální, rychlé přesuny, jednoduše prokličkujete davem, …

* v centru Prahy je vždy spousta věcí k objevování.

* Letná, Petřín, Kampa - pro výhledy, posezení v trávě, útěk z městské džungle. Karlův most radši objeďte, zvláště teď, když se opravuje.


* údolí řeky Vltavy - pěkně z centra směrem na Vyšehrad a pak dále na Modřany, Zbraslav, …. Výborný povrch cesty, téměř po rovině, spousta hospůdek pro rychlé občerstvení i delší posezení, možnost kombinovat s výletem parníkem, skate park, stinné zákoutí kolem řeky.

nábřeží vltavy, pes, pivo a lavice, koloběžka


* parníkem do Tróje - výlet parníkem od ‘Tančícího Domu‘ na nábřeží k Zoo do Tróje, návštěva zoologické zahrady, kolobrndění kolem a zpátky na centrum.



5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Super je vzít koloběžku do vlaku a jet do Kamenných Žehrovic - pak jedeš po stezce až do Středokluk či do Prahy :-)

Kolosvet řekl(a)...

To zní zajímavě. Příště jak budu v Praze, tak to určitě vyzkouším :)

cykl řekl(a)...

zajímavé tipy, rád taky příště vyzkouším, líbí se mi tím parníkem, to bych mohl i s malým..

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, až budete hledat kde si zajezdit, tak zkuste sportcentral http://www.sportcentral.cz/

Anonymní řekl(a)...

Jmenuji se Fajar. Bydlím v Bedono v centrální Javě, byl jsem ve velmi chronickém finančním problému a situaci terminálu před několika týdny. Po všem, co jsem hledal pomoc od přátel a sousedů, se ukázalo jako potratu, mám pocit, že nikdo, kdo by se opravdu staral. Byl jsem tak vyčerpaný kvůli nedostatku finančních prostředků na rozšíření mého podnikání a moje 2 děti ve věku 5 a 8 let také nevypadaly kvůli nedostatku řádné péče v důsledku financování. Jednoho věrného rána jsem viděl starého přítele mého zesnulého manžela a řekl jsem mu vše, co jsem procházel, a on řekl, že jediný způsob, jak by mohl pomoci, je nasměrovat mě k dobrému úvěrovému důstojníkovi v USA, který mu také pomohl, vysvětlil Pro mě o tom, jak byl finančně dolený a jak ho tento úvěrový důstojník posílil (pan Pedro, který mu poskytl půjčku 7 000 000,00 USD za dostupnou sazbu 2%. Dále mě ujistil, že jsou jedinou legitimní úvěrovou firmou, kterou našel online „Dal mi jejich e -mail a tak jsem se přihlásil a byl mi také udělen půjčku a můj život se změnil pro dobro. Kontaktujte jediného opravdového věřitele pana Pedro e -mailem / pedroloanss@gmail.com, abyste vyřešili svůj finanční nepořádek.

Okomentovat


Copyright - TMStudio - since 2010 - All rights reserved

  • Travel Magic * New Zeland * Tibet * China * Pakistan * Australia * Cambodia * India * Work4Dream * Postcards *
  • Kolosvet - kolobezka - rady - vylety - cestovani - fotky - znacky - Mibo - Kbike - Kostka - Ketam - Worker - nakup - skate - street - snow - shop - megastreet - xtremeshop - K6 - K7 - review - recenze - Beskydy - schwalbe - kola - ram - city jet - brzdy - Praha - vyrobci - kolobrnda - pujcovna - zavody - rollo liga - Roznov - Zlin - Brno - snow - Lysa hora - zbozi